همه چیز درباره طراحی سایت را بدانید!


در این مقاله اطلاعات کامل راجع به طراحی سایت و مفهوم وب و زبان های برنامه نویسی تحت وب,
مراحل طراحی سایت و انواع سایت آشنا خواهید شد.
پس با ما در این مقاله همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.
وب چیست؟
برای اشنایی با طراحی وب اول باید با مفهوم وب آشنا باشیم.
وب یا World Wide Web که به اختصار www نامیده میشود جزیی از اینترنت است و منابعی از صفحات اینترنتی را دارا می باشد که هر یک از این صفحات آدرس مشخصی دارند و توسط آنها مسیر یابی میشوند. کاربر با وارد کردن صفحه وب مورد نظر خود در مرورگر می تواند به صفحه وب مدنظر خود دسترسی داشته باشد.
آدرس وب سایت شما شامل بخش های زیر می باشد…
1- پروتکل (http یا ftp )
2- www (محیط خدماتی اینترنت )
3- نام دامنه یا نام سایت
4- پسوند دامنه یا سایت ( com,ir,net,… )
این بخش حاوی اطلاعات سایت می باشند و صفحه اصلی سایت را index.html می نامند که شامل متن ها و تصویر هایی می شود که طراح سایت با ترکیب آنها نحوه چیدمان آن را مشخص می کند.
آشنایی با مفهوم طراحی سایت…
طراحی سایت به مهارات ها و فعالیت هایی جهت ساختار صفر تا صد یک سایت گفته می شود. تمام این فعالیت ها توسط طراح سایت طبق یک برنامه ریزی به روی تصاویر ، متون ها ، فایل های صوتی و فایل های تصویری انجام میشود.
طراح سایت به چه کسی گفته میشود؟
جهت طراحی سایت به متخصصین زیادی از جمله گرافیست ، برنامه نویس ، سئو کار، پشتیبانی و… سایت نیاز است که از مهم ترین آنها طراح سایت ، برنامه نویس و سئو کار میباشد. طراح وب در واقع به کسی گفته می شود که در ایجاد طراحی وب سایت خلاقیت به خرج می دهد و با استفاده ازطرح های زیبا به سایت شما ارتقا میبخشد و آن چیزی را که کاربر به صورت مستقیم با آن در ارتباط است را طراحی میکند.
طراح سایت به دو بخش تقسیم میشود :
frontend developer : طراحی قسمت های ظاهری سایت را با استفاده از زبان های برنامه نویسی تحت وب به عهده دارد و دقیقا چیزی را طراحی میکند که کاربر می بیند.
backend developer : طراح بدنه سایت می باشد و هر چیزی که کاربر آن را نمی بیند ، را شامل می شود مانند بانک اطلاعاتی ، محل نگهداری فایل ها ، اطلاات کاربران و …
انواع سایت…..
استاتیک :
این گونه وب سایت ها فقط جهت معرفی به کاربر را دارند و نیازی به تغییر مداوم اطلاعات داخل سایت ندارند یعنی عمل به روز رسانی طی مدت زمان کمی انجام میشود. به همین دلیل این روش از طراحی سایت منسوخ شده است.
داینامبک :
در این روش جدید طراحی سایت شما با داشتن مقام مدیریت و پنل مدیریتی قادر به بروز رسانی سایت خود هستید. این به روز رسانی شامل اضافه یا کاهش صفحه در وب، ایجاد انواع فرم ها و …. می شود.
مراحل طراحی سایت…
1- برنامه ریزی برای ساخت سایت
2- تحقیق محتوا
3- طراحی گرافیکی قالب سایت
4- نصب سیستم مدیریت محتوا یا cms
5- وارد کردن اطلاعات اولیه سایت
6- تست و باربینی سایت
زبان های طراحی وب….
افرادی که قصد طراحی وب سایت را دارند ، بسیار حائز اهمیت می باشد که بدانند کدام زبان برنامه نویسی تحت وب را یاد بگیریند و در آن زمینه فعالیت داشته باشند.
• Htmlیا html 5 : این زبان قادر به نمایش دادن اطلاعات متنی و تصویری است و اولین زبانی است که شما باید آنرا در برنامه نویسی تحت وب فرا گیرید.
• css یا css 3 : بسیاری از قالب هایی که در html وجود ندارد در css در دسترس طراحان قرا گرفته است.
• java script: برای افزایش پویایی صفحات و ارزیابی فرم های html ، ایجاد انواع منوها و … از این زبان تحت وب استفاده میشود.
• jquery : از فریم ورک های زبان تحت وب java script ست. این زبان هیچ دخالتی به روی کدهای زبان html ندارد. در واقع این زبان بسیاری از کارهایی که با java scripy انجام میشود ا تسهیل می بخشد.
مهرات های اصلی برای طراحی وب….
• تسلط کامل بر html
• تسلط کامل بر css
• یادگیری java script
• یادگیری jquery
• یادگیری bootstarp
• آشنایی با نرم افزار های طراحی وب مانند ++dreamweaver ، php storm، note pad
• آشنایی با نرم افزار های بانک اطلاعاتی مانند mysql
• یادگیری استانداردهای طراحی وب