وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟ سوالی که این روزها برای صاحب هر کسب و کاری پیش می آید؟ جواب آن در عین سادگی بسیار پیچیده است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا می باشد که به دلیل سهولت در استفاده جزء پرطرفدار ترین cms های رایج می باشد. اگر شما هم صاحب کسب و کار هستید و مایلید برای خودتان وبسایت شخصی یا فروشگاهی تهیه کنید. باما همراه باشید.

کاربرانی که وارد عرصه طراحی یک وبسایت میشوند، با انواع سی ام اس ها آشنا می شوند، اما ممکن است نام وردپرس را بیشتر از هر سیستم مدیریت محتوای دیگری بشنوند. اما دلیل این محبوبیت چیست؟ چرا اغلب کسانی که میخواهند سایت مخصوص به خودشان را داشته باشند به سراغ وردپرس میروند؟

وردپرس

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

وردپرس یک نوع  سیستم مدیریت محتوا یا به اختصار(cms) می باشد که میتوان به کمک آن انواع سایت های فروشگاهی، سایت شرکتی، وبلاگی و شخصی را ساخت. امروزه با سوالات زیادی از سوی کاربران رو به رو هستیم تحت عنوان؛ آیا میتوان با وردپرس یک وبسایت فروشگاهی راه اندازی کرد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله.

وردپرس یک سیستم پیشرفته  برای طراحی و ساخت انواع سایت می باشد. شما میتوانید با کمک وردپرس یک سایت را از صفر تا صد طراحی کرده و به هر نحوه ای از آن  کسب درآمد بصورت مجازی کرد.

وردپرس چیست؟

تاریخچه سیستم مدیریت محتوای وردپرس

سیستم مدریت محتوای وردپرس به صورت رسمی در 23 می 2003 بصورت Open source عرضه شد تا وبلاگ نویسان بتوانند به راحتی با کمک آن وبلاگ خود را بسازند اما در طی مسیر این سیستم با تغییر و نوسعه های بسیاری همراه شد از جمله تعداد زیادی افزونه و قالب تا به امروز رسیده و با کمک آن میتوان انواع سایت های فروشگاهی، شرکتی و وبلاگی را بسازید. مت مولنوگ پایه گذار وردپرس می باشد:

مت چارلز مولنوگ (به انگلیسی: Matthew Charles “Matt” Mullenweg) (متولد ۲۱ دی ۱۳۶۲)کارآفرین و توسعه‌دهنده وب است. او در سان فرانسیسکو، کالیفرنیا زندگی می‌کند. دلیل اصلی شهرت او توسعه نرم‌افزار آزاد و متن‌باز وردپرس است. در حال حاضر مدیریت بنیاد وردپرس بر عهده او است. بعد از ترک دانشگاه هیوستون، او از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ میلادی در شرکت سی‌نت مشغول به کار بود. بعد از ترک سی‌نت شرکت اتوماتیک را تأسیس کرد. اتوماتیک شرکت پشتیان وبسایت وردپرس دات کام (ارائه دهنده خدمات بلاگ‌نویسی رایگان با استفاده از وردپرس)، اکیسمت، جی‌آواتار و چند سرویس دیگر است.

آموزش کامل نصب وردپرس روی هاست

اگر میخواهید از وردپرس استفاده کنید و برای خود یک سایت زیبا طراحی کنید تنها با چند کلیک ساده قادر خواهید بود از تمام امکانات رایگان آن استفاده کنید، برای این کار کافی است در قدم اول یک هاست و دامین برای سایت خود تهیه کنید و بعد وارد سایت woordpres.org بشوید و هسته وردپرس را دانلود کنید. و سپس نصب کنید.

برای اطلاعات بیشتر میتوانبد این مقاله را مطالعه کنید. نصب وردپرس به شما کمک خواهد کرد تا یک وبسایت زیبا و باب میل خود طراحی کنید

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

وردپرس میتواند برای تست بر روی سیستم خانگی شما نیز نصب شود. برای اینکار کافیست تا با کمک نرم افزار زمپ یک سرور لوکال بر روی وبسایت خود بسازید. برای این کار نیز کافیست زمپ “xampp” را دانلود کنید. سرویس زمپ قادر است تا یک محیط سرور مجازی را بر روی سیستم شما طراحی کند. ما در این مقاله آموزش زمپ را بصورت کامل به شما عزیزان آموزش داده ایم. با مطالعه ابن مطلب قادر خواهید بود تا وردپرس را بر روی سیستم بصورت آفلاین نصب و فعالسازی کنید و از امکانات آن استفاده کنید. از سرویس وردپرس برای لوکال بیشتر برای نصب وردپرس بصورت آزمایشی و یا توسعه آن استفاده میشود. اما میتوانید پس از طراحی کامل وبسایت تان بر روی فضای لوکال آن را به یک هاست واقعی انتقال داده و از آن استفاده کنید.

طراحی ظاهر و قالب وردپرس

پس از نصب اولیه وردپرس، سایت شما بالا خواهد آمد اما برای طراحی کامل آن به یک قالب و افزونه های متعددی نیاز خواهید داشت. اگر میخواهید یک وبسایت شرکتی تهیه کنید باید قالب وردپرس برای سایت شرکتی نصب کنید. وردپرس دارای تعداد زیادی قالب رایگان می باشد که میتوانید از آنها استفاده کنید قالبی که بعد از نصب وردپرس بر روی سایت شما اعمال می شود. قالب سال می باشد.

نصب افزونه وردپرسی

نصب افزونه های وردپرس

این افزونه ها بصورت رایگان و یا با پرداخت مبلغی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. افزونه هایی که برای ساخت صفحات میتوان از آنها استفاده کرد:

صفحه ساز وردپرسی

  • صفحه ساز المنتور
  • صفحه ساز ویژوال کامپوزر

این صفحه ساز ها جزء محبوب ترین افزونه ها در وردپرس می باشند که میتوانید با کمک آنها وبسایت خود را طراحی کنید. 

ایجاد بخش‌های گوناگون در وردپرس با استفاده از افزونه‌ها

همانطور که گفته شد شما میتوانید برای ایجاد امکانات جدید در وردپرس از افزونه ها استفاده کنید برای مثال ممکن است شما نیاز داشته باشید تا یک فرم را در سایت خود ایجاد کنید برای ایجاد فرم در وردپرس شما میتوانید یکی از افزونه های زیر را بر روی سایت خود نصب و فعالسازی کنید.

  • wp form
  • form7
  • gravity form
  • super form
  • qu form

افزونه ها برای ایجاد ویژگی های جدید و متفاوت بر روی سایت نصب می شوند.

وردپرس و روابط خوب آن با موتورهای جستجو

اگر میخواهید برای خود و یا کسب و کار خود یک وبسایت تاسیس کنید مطمئنا تا کنون نام سئو را شنیده اید علاوه بر این مقاله ما در مقالات دیگری نیز سئو وبسایت را به شما توضیح داده ایم. برای سئو  وبسایتتان شما نیز میتوانید این مقالات را مطالعه کنید و سایت خود را در گوگل به نتایج اول گوگل برسانید. آموزش کامل سئو وردپرسی

سئو یکی دیگر از مراحل طراحی سایت می باشد. همانطور که در مقاله کسب و کاری به نام گوگل برای شما نوشتیم، متوجه شدیم که گوگل مایل است بهترین وبسایت ها را به کاربرانش نمایش دهد اما این مورد که شما خود را به گوگل بعنوان یک وبسایت معتبر معرفی کنید و گوگل شما را در صف سرپ بالا بیاورد فرایندی طولانی مدت می باشد. خوشبختانه وردپرس کاملا سئو فرندلی بوده است و سئو کردن یک وبسایت وردپرسی میتواند آسان تر باشد. برای سئو کردن یک سایت در ابتدا باید یکی از افزونه های راهنمای سئو وردپرس را بر روی سایت خود نصب کنید تا بتوانید از خدمات آن بهره مند شوید.

  • seo yoast
  • rank math
  • all in one seo

لیست افزونه هایی می باشد که میتوانید با نصب آنها وبسایت خود را سئو کنید.

مطلب پیشنهادی: انواع محتوای سایت وردپرسی

امنیت وردپرس

شایعات بسیاری در مورد امنیت سایت وردپرسی وجود دارد که قائل اند. وبسایتی که با وردپرس ساخته میشود به دلیل کد باز بودن آن امن نیست. البته که بهتر است در صورت نیاز و داشتن توانایی مالی و دارا بودن منابع مناسب اقدام به ساخت سایت کدنویسی شده کنید. اما وردپرس امنیت بالایی دارد و نیاز نیست نگران این مسائل باشید. وردپرس سییستم مدیریت محتوایی است که توسط بهترین توسعه دهنگان جهان هر روزه آپدیت میشوند و اگر هر گونه مشکلی در آپدیت جدید وردپرس وجود داشت طی مدت کوتاهی برطرف میشود.

پشتیبانی وردپرس و فراوانی آن در وب پارسی

یکی دیگر از دلایلی که انتخاب وردپرس را برای ساخت یک وبسایت توصیه می کنیم، همه گیر بودن وردپرس می باشد. وردپرس به دلیل محبوبیت بالایی که دارد بسیاری از افراد به توسعه آن پرداخته اند و در صورت بروز هرگونه سوال شما میتوانید پاسخ آن را براحتی در وب پارسی پیدا کنید. برای پیدا کردن سوالات خود شما میتوانید به عنوان مثال در گوگل سرچ کنید: ساخت فرم برای وبسایت وردپرسی تا شاهد انبوه سایت هایی باشید که برای شما راه حل های مختلفی به ارمغان آورده اند.

واقعا باید به وردپرس اطمینان کنم؟!

امنیت وردپرس

تیم پشتیبانی بلوتیم به زرس قاطع استفاده از وردپرس را برای کسب و کارهای نوپا توصیه میکند. استفاده از وردپرس با بهینه کردن زمان و بودجه به شما کمک میکند تا بتوانید یک وبسایت جامع را برای کسب و کاراتان راه اندازی کنید و مشتریان شما بتوانند از خدمات مجازی شما نیز بهره مند شوند. در سری مقالات بلوتیم میتوانید قدم به قدم طراحی سایت را همراه ما باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *